Dulcinea inhuren Workshop, training of demo-voorstelling

Workshops en demovoorstellingen

Dulcinea geeft workshops theatersport en improvisatietheater aan bedrijven, verenigingen en onderwijsinstellingen. Ook voor een (bedrijfs)feest bieden wij mogelijkheden.

Je kunt Dulcinea inhuren voor een demonstratie theatersport of een hilarische en ontroerende wedstrijd. Net als een workshop kan een improvisatievoorstelling een luchtige onderbreking zijn van een studiedag, of een discussie op gang brengen rondom een door u aan te dragen onderwerp.

Workshop improvisatie voor team/bedrijf/personeelsuitje

Een workshop theatersport of improvisatie is de ideale manier om collega’s te leren kennen en samenwerking te versterken. Teambuilding via vrolijke spelvormen, waarbij veel gelachen wordt.

Tijdens een workshop theatersport leer je improviseren. Iedereen heeft fantasie. Wanneer deze geprikkeld wordt, ontstaan de mooiste verhalen en de grappigste scènes. Daarbij ontwikkel je creativiteit, positiviteit en spontaniteit. Improviseren is alleen mogelijk wanneer je open staat voor andermans ideeën, samenwerkt, risico’s durft te nemen en fouten mag maken.

Kortom, je zult verborgen kwaliteiten bij jezelf en je collega’s ontdekken!

Dulcinea geeft workshops en demonstratievoorstellingen improvisatietheater voor bedrijven, vriendengroep of vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

Zoek je een actieve workshop voor een vrijgezellendag, waarbij veel gelachen wordt? Kies dan voor een workshop theatersport. Via theatersport leer je elkaar op een luchtige manier goed kennen. Het motto is: ‘Niet denken maar doen’. Je leert via leuke spelvormen improviseren. Bedenk met elkaar de mooiste verhalen en speel de grappigste scènes. Iedereen kan het! De onderwerpen voor de scènes dragen jullie zelf aan: de ontmoeting van het bruidspaar, het huwelijksaanzoek, het huwelijksfeest, het bruidspaar over 50 jaar? En natuurlijk geef je hier je eigen draai aan. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Heb je interesse voor een workshop, training of demo-voorstelling improvisatie, neem dan contact op met Sanne door een mail te sturen naar: info@dulcineaeindhoven.nl. Als je je telefoonnummer erbij zet in de mail, dan belt ze je zo snel mogelijk terug. Dat is soms net zo handig…nietwaar?

Andere workshops en trainingen

Een aantal van onze leden geeft ook trainingen en workshops op andere gebieden dan improvisatietheater. Kijk eens op de Wie is Wie pagina voor meer info.