21 Jan, 2019

Theatersportwedstijd: Dulcinea VS Binnenste Buiten, 23 feb 20u, Pand-P

Hanje pandje in optima forma, soms wordt theatersport een zooitje
Het is ook lastig om beslag te kloppen met een garde wanneer je alleen de armen speelt van de persoon voor je…

Theatersportwedstrijd?

Trump die een gezongen ode brengt aan de moeder van Ronnie Flex, een interview met een paardenbloemenverzamelaar of een battle tussen Ridder Joris en Theresa May? Je kunt het zomaar meemaken bij een improvisatievoorstelling van Dulcinea Theatersport. Zet je schrap voor rake grappen, schijnbewegingen, fysiek spel en met vuur gebrachte lofliederen.

In een theatersportvoorstelling spelen twee teams om en om scenes, waarbij de relaties, situatie en intriges ter plekke bedacht worden met behulp van het publiek! Welk team speelt de mooiste, meest ontroerende en grappigste scènes? Het publiek bepaalt samen met de (strenge!) rechters wie de meeste punten krijgt. Voor de mooiste, meest ontroerende en grappigste scènes zijn er rozen om naar de spelers te gooien als blijk van waardering.

Op zaterdag 23 Februari organiseert Dulcinea Eindhoven een spannende derby tegen Binnenste Buiten, een topteam uit Nijmegen. Locatie: Pand-P aan de Leenderweg 65, om 20u.  Toegang vanaf €6,25 in de voorverkoop, €7,- aan de zaal.

Bestel hier Tickets online

You may also like...