6 Nov, 2017

Spiritueel weekend, verbondenheid zorgt voor betere improvisatie

Dulcinea improweekend

Het afgelopen weekend is Dulcinea op reis geweest. In het pittoreske Liempde zijn we weer neergestreken voor ons jaarlijkse verenigingsweekend. Dit jaar was het thema “Deel je paranormale gave”. Dat hoef je theatersporters geen twee keer te zeggen.

Voorspellen kan blijkbaar tot op de procent nauwkeurig, aan de hand van speelkaarten, je totemdier, een plastic bol met donkerbron of de geur van je scheten… We hebben allemaal een hartewens, een heilige innerlijke hond, een stembare grondtoon, en een reinigbaar aura. En dan bleek het ook nog eens mogelijk gedachten te implanteren, door middel van kinese bewegingen te sturen en in je eigen persoonlijke sterrenhemel ‘sterren op hun plaats te tikken’ met een sterrentikhamer.

 

Kortom, Dulcinea is spiritueel, stabiel, verbonden en gereinigd als nooit tevoren. Mede door de geweldige workshop op zaterdag van Jeroen den Hartog (van ‘de meneertjes’) kunnen we er weer een jaar tegenaan! De zondag hebben we nog gebruikt om onder leiding van Arnout een paar mooie filmpjes te maken, daarover later meer!